Gyakran Ismételt Kérdések

Általános

Vannak olyan munkáink, ahol ennek nincs akadálya.

Nem. Az adószám megléte minden esetben szükséges a munkavállaláshoz.

Minden esetben a projektvezetőnk segít neked.

Igen.

A szabadságigényedet a partnercégünknél dolgozó közvetlen felettesednek kell jelezned.

A bért cégünk utalja és tőlünk kapsz róla igazolást.

Munkaerő-kölcsönzésnél a foglalkoztató mi vagyunk, tehát velünk állsz szerződéses jogviszonyban és a fizetésed is tőlünk kapod. Az utasításokat, feladatokat a partnercégünk határozza meg.

Nem. A gyakorlatban az összes partnerünknél megadjuk az összes saját dolgozónak járó juttatást.

Az önéletrajzírásának nincsenek kőbevésett szabályai, azonban a következőket mindenképpen érdemes tartalmaznia: személyes adatok (név, lakhely, születési idő, elérhetőségek), karriercélok, végzettség, szakmai tapasztalat időben visszafelé haladva, nyelvtudás, számítógépes ismeretek, egyéb készségek, tudás, bizonyítványok és engedélyek, jogosítvány. Javasoljuk, hogy az önéletrajzod elkészítéséhez használd az ingyenesen elérhető önéletrajz-varázslónkat.

Nem. Minden esetben kizárólag bankszámlára utaljuk a munkabért.

Igen.

Mivel az egyszerűsített foglalkoztatás során történő bejelentés csak az adott napra szól, így fizetett szabadság nem vehető igénybe. Az egyszerűsített foglalkoztatás keretében alkalmazott munkavállaló ez alapján a foglalkoztatása alapján nem minősül biztosítottnak, és csak nyugellátásra, baleseti egészségügyi szolgáltatásra (üzemi baleset esetén), és álláskeresési ellátásra szerez jogosultságot, a társadalombiztosítás többi ellátására (például táppénzre) nem.

Amennyiben jogosult vagy rá, a jogosultságot igazoló iratok bemutatásával és a szükséges nyilatkozatok kitöltésével tudod igénybe venni ezeket a kedvezményeket. Az első munkába állást megelőzően projektvezetőnk fel fogja tenni az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

A cégünknél dolgozó projektvezetődnek és a partnercégünknél dolgozó közvetlen felettesednek kell szólnod.

Fentiek leadása a projektvezető kollégáknál vagy az ügyfélszolgálatunkon lehetséges.

Munkaszerződéses foglalkoztatásnál havonta egyszer lehetséges a bérelőleg igénylése a ledolgozott időszak függvényében.

Egyszerűsített foglalkoztatás a regisztrációhoz a következőkre van szükség: személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, adóazonosító (adókártya), TAJ kártya, bankszámlaszám.

Feltételek

Igen.

A legtöbb esetben nem, de előfordul olyan munkánk is, ahol térítjük a helyi járatos munkába járást.

A munkavállalók béréből egyetlen forint sem kerül levonásra. Szolgáltatásunkért a partnercégünk fizet.

Mivel minden munkakör más és más egészségügyi feltételeket követel meg, ezért minden esetben szükséges az új munka-alkalmassági vizsgálat elvégzése. Egyszerűsített foglalkoztatás esetén nem szükséges munka-alkalmassági vizsgálat, kivéve, ha élelmiszerrel kapcsolatos a tevékenység.

A regisztráció feltétele az érvényes nappali tagozatos tanulói/hallgatói jogviszony igazolása, illetve érvényes diákigazolvány bemutatása.

Munkavállalás

Egyszerűsített foglalkoztatásnál a mentesített keretösszeg alatt nincs SZJA fizetési kötelezettség, így kedvezményeket sem lehet igénybe venni.

Folyamatosan vannak olyan állásajánlataink, amelyek betöltése lehetséges megváltozott munkaképességű munkavállalóknak is. 

Az egyszerűsített foglalkoztatás keretében alkalmazott munkavállaló ez alapján a foglalkoztatása alapján nem minősül biztosítottnak, és csak nyugellátásra, baleseti egészségügyi szolgáltatásra (üzemi baleset esetén), és álláskeresési ellátásra szerez jogosultságot, a társadalombiztosítás többi ellátására (például táppénzre) nem.

18 éves kor alatt kizárólag nappali munkavégzés lehetséges, azaz reggel 6 és este 10 óra között dolgozhatsz, maximum 8 órában.

Cégünknél a 16. betöltött életévet követően lehetséges a munkavégzés

Igen. A nyugdíj számításának az alapja a hónap első napján érvényes minimálbér 2,8%-a.

Igen.

A ledolgozott napokról bérösszesítő igazolást adunk a munkavállalóknak.

Szerződés

A Munkatörvénykönyvében meghatározottak szerint fizetjük a bejárási támogatást a munkavállalók részére.

Nem. A kifizetés kizárólag magyar bankszámlára lehetséges.

Egyszerűsített foglalkoztatásnál a mentesített keretösszeg alatt nincs SZJA fizetési kötelezettség, így kedvezményeket sem lehet igénybe venni.

Mielőbb értesítse munkatársunkat telefonon vagy személyesen. Az új bankszámlaszámot az ügyfélszolgálatunkon tudod megadni egy nyilatkozat kitöltésével.

Az orvosi alkalmassági vizsgálat költségét minden esetben a cégünk fizeti. A tüdőszűrő költsége a munkavállalót terheli, azonban 40 éves életkor felett orvosi beutalóval ingyenesen végzik el a vizsgálatot.

Jelentkezés

Igen.

Diákfoglalkoztatás kizárólag nappali tagozatos tanulóknak/hallgatóknak lehetséges. Főállásban vagy egyszerűsített foglalkoztatás keretein belül esti tagozatos hallgatóknak is tudunk munkát biztosítani.

Amennyiben munkaruha szükséges a munkavégzés cégünk biztosítja azt.

Elsőként szeretnél értesülni a legújabb állásokról?

Add meg a nevedet és email címedet mi pedig hetente elküldjük neked a legújabb állásajánlatokat!