Munkáltatóknak

Általános információk a munkaerő igénybevételével kapcsolatban. Minden olyan információ egy helyen, amely segít eligazodni a foglalkoztatási formák kiválasztásában.

Munkaerő közvetítés esetén a toborzási és kiválasztási folyamatban nyújtunk támogatást. Szellemi és fizikai munkakörök keresésében egyaránt tudjuk segíteni Partnereinket. A folyamat végén a sikeresen kiválasztott munkavállaló a Partnerünk állományába kerül.
Munkaerő kölcsönzés esetén elvégezzük a toborzási és kiválasztási folyamatokat. Ezt követően a munkavállalók cégünk állományába kerülnek. Amennyiben Ön fix időtartamú projektek megvalósításához, illetve közép-, hosszútávra keres munkaerőt és szeretné elkerülni a folyamatos toborzással, fluktuáció pótlásával kapcsolatos terheket, a munkaerő kölcsönzés a megfelelő választás. Ezt a szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek nehezen tervezhető a napi munkaerő-szükséglete vagy időszakosan van szüksége plusz munkaerőre.
Olyan szolgáltatásunk, melynek során egy betöltetlen állásra a jelöltet nem hirdetés, hanem direkt megkeresés vagy ajánlás útján találjuk meg. A legjobb szakemberek rendszerint nem állás nélküliek, váltáson akkor gondolkodnak csak el, ha megfelelő motivációt tudunk számukra ajánlani. A munkaerő-közvetítés e magasabb szintű formáját felső- és középvezetők vagy speciális szaktudást igénylő munkakörök betöltéséhez javasoljuk.
A diákmunka jelenleg az egyik legrugalmasabb foglalkoztatási forma, melynek segítségével kiegyenlítheti termelési ingadozásait vagy optimalizálhatja megrendelései teljesítését. Szolgáltatásunk segítségével költséghatékonyabbá teheti a vállalkozása működését, hiszen csak a ténylegesen ledolgozott munkaórák után fog fizetni. Diákjaink többségében felsőfokú tanulmányokat folytatnak, akikkel egész évben állunk Partnereink rendelkezésére.
Térbeli gondolkodás teszt
Ez a teszt azt méri, hogy a tesztkitöltő mennyire képes térbeli alakzatok vetületeit azonosítani.

Mechanikai gondolkodás teszt
Ez a teszt azt méri, hogy a tesztkitöltő mennyire képes mechanikai szerkezetek működését megérteni.

Komplex képességteszt
Ez a teszt azt méri, hogy a tesztkitöltő mennyire képes összefüggéseket alkotni és szabályszerűségeket felfedezni újszerű és látszólag összefüggéstelen ingerek között. Ez a képesség az általános intelligencia két nagy összetevőjének egyike, és mint ilyen nagyban segítheti a tesztkitöltőt az élet legkülönbözőbb területein felmerülő problémák megoldásában.

Szókincsteszt
Ez a teszt azt méri, hogy a tesztkitöltő mennyire van tisztában egyes szavak jelentésével. Bár a teszt közvetlenül azt méri, hogy mekkora a tesztkitöltő szókincse, de – mivel a szókincs attól bővül, hogy a tesztkitöltő a legkülönfélébb szövegekkel találkozik - ezen keresztül jó képet ad arról, hogy általában mennyire tájékozott az illető a világ dolgaiban. Ez a tudás nagyban segíthet az élet legkülönbözőbb területein felmerülő problémák megoldásában.

Személyiségvizsgálat
Az interneten felvehető kérdőív a munka világában fontos 8 átfogó kompetencián belül 24 kompetenciát vizsgál. A kérdőívből készített jelentés számszerűen, illetve pontokban rendezett, közérthető állítások segítségével írja le a jelölt jellemző munkahelyi viselkedését.

Miért érdemes minket választani?

Card image cap

Szeretjük amit csinálunk. Hosszú évek tapasztalataival rendelkezünk a diák, a felnőtt és nyugdíjas munkavállalók foglalkoztatásában.

Card image cap

Megtaláljuk a megfelelő embert a megfelelő helyre, hiszünk a partnereink és a munkavállalóink elégedettségében.

Card image cap

Modern HR megoldásokkal dolgozunk. Nálunk a partnereké és munkavállalóké a főszerep.

Card image cap

Hiszünk a megoldásközpontú gondolkodásban és a Partnereink igényeinek megfelelően Magyarország egész területén rendelkezésre állunk.