Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Stratégiai együttműködési megállapodás írt alá 2021. március 30.-án a Pécsi Egyetemisták Egyesülete és a HR szolgáltatásokat nyújtó Opuseu csoport.

 

A stratégiai együttműködés első lépcsőjeként a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ által meghirdetett programban a halmozottan hátrányos helyzetű, egészségkárosodott vagy fogyatékos 16-30 év közötti fiatalokat segítik közös erővel. A felhívás azoknak szól elősorban, akik köznevelési vagy felsőoktatási intézményből kiléptek és jelenleg nem állnak foglalkoztatásban, illetve nem részesülnek oktatásban vagy képzésben. Az együttműködő felek a megváltozott munkaképességű emberek és fiatalok foglalkoztatását, munkaerőpiaci integrációját speciális munkakörnyezetet szimuláló mérési rendszerrel és ehhez kapcsolódó szakmai tanácsadással is segítik. Az együttműködés alapvető célja a jelentkezők számára olyan munkahelyek megtalálása, ahol „a megfelelő ember a megfelelő helyen” elv tud a legjobban érvényesülni.

 

white and black printer paper

 

Minden résztvevő esetében egyénre szabott munkaképességi „elemzés”, fejlesztési terv elkészítése történik meg, mely teljes mértékben egyénre szabott.

A gyakorlati munkalehetőségek meghatározása ezen elemzésekre épül, tartós foglalkoztatás elősegítését eredményezi a résztvevők számára. A programban szakmai gyakorlati lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára. A nyomon követés és mentorálás a program része.

 

Nézd meg a program videóját.

 

 

Várjuk az érintett kedves érdeklődők jelentkezését az allas@opuseu.com-on, vagy további kérdés esetén hívd a +36 30 0160045-ös telefonszámot.

 

Elsőként szeretnél értesülni a legújabb állásokról?

Add meg a nevedet és email címedet mi pedig hetente elküldjük neked a legújabb állásajánlatokat!